Termeni și condiții - Veronesse

Termeni și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Veronesse (veronesse.ro). 

Site-ul Veronesse (veronesse.ro) este operat de societateaBrides Shoes By Veronesse S.R.L., cu Str. Canea Nicolae, Nr. 53, Sector 2, 023074, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13882/12.08.2021. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Veronesse (veronesse.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001, OUG 34/2014.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Materialele conţinute în acest site sunt afişate numai pentru scopuri informaţionale şi promoţionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal şi non-comercial. Descărcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisă numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă reproducerea (exceptând uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afişarea, ştergerea, adăugarea, modificarea, crearea unor lucrări derivate, vinderea sau participarea la vânzarea oricăror materiale din conţinutul acestui site, al oricărui software aferent. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără acordul prealabil, în scris, din parteaBrides Shoes By Veronesse S.R.L., este strict interzisă.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Veronesse (veronesse.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului pe adresa de email shoesbyveronesse@gmail.com ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare (14 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Produsul trebuie sa ajungă fizic in acest interval de timp la comerciant – Brides Shoes By Veronesse. – sos. Giurgiului nr 57 sector 4 Bucuresti. Costul de retur este suportat de catre client.

Produsele personalizate nu pot fi returnate conform OUG 34/2014.

Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”

Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugara/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc. si se transmit in scris pe mail / whatsapp, in comanda efectuata sau telefonic/sms.


Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda. 

Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele noastre, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

Administratorul Veronesse (veronesse.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Produse realizare pe comanda

Va rugam sa aveti in vedere ca toate produsele de pe veronesse.ro sunt realizate pe comanda din piele naturala integral (interior si exterior), acestea nu se afla pe stoc. Execeptie fac produsele din categoriile Outlet si Livrare rapida!

Aveti posibilitatea de a alege orice nuanta/orice tip de piele sau combinatie de culori, produsele se realizeaza dupa dimensiunile oferite ( lungime talpa, circumferinta talpa/gamba/glezna ).

Anumite detalii precum culoarea produsului (interior/exterior), cusătura, nu pot fi intotdeauna 100% identice cu imaginile prezentate in site întrucât sunt produse confecționate hand made, inconvenient care nu poate fi imputat societății noastre; Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul calculatorului  dumneavoastră și cea a produsului.

Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate:

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta sicontractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].” 

 

In cazul produselor personalizate, pentru initierea comenzii, se va achita un avans de 150 de lei in cazul sandalelor si al pantofilor si 200 de lei pentru produse din categoria ghetelor si a cizmelor. Achitarea avansului se face prin transfer bancar sau plata cu cardul. In cazul in care produsul nu este ridicat de la curier, acest avans nu se returneaza!

Persoanele care au comenzi neridicate de pe veronesse.ro nu vor mai putea efectua alte comenzi decat dupa achitarea comenzilor anterioare. 

Fraudă

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Veronesse (veronesse.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Veronesse (veronesse.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Veronesse (veronesse.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Veronesse (veronesse.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Veronesse (veronesse.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.

Scrieți-ne
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva?