Livrarea produselor - Veronesse

Livrarea produselor

Livrarea se face prin firme de curierat rapid (Sameday/Nemo Express/ Fan Courier/ etc) numai pe teritoriul României, în termen de minim 10 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă. Tariful per colet este de 20 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 399 RON beneficiază de transport gratuit.

Atenţie: 

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de Brides Shoes By Veronesse S.R.L. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Brides Shoes By Veronesse S.R.L. nu se face responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa shoesbyveronesse@gmail.com. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

Scrieți-ne
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva?