Despre Noi

Din 1994

Comoditate la înălțime

Piele naturală, moale, cusături fine, un calapod fără cusur şi două mâini atente la detalii sunt ingredientele pentru o pereche de pantofi care te lasă fără replică. Aşa descoperi în fiecare zi secretul unor picioare sănătoase, odihnite, relaxate, care întorc toate privirile.

Ştim că-ţi place să fii originală. Pantofii cu toc, balerinii, sandalele, pantofii de mireasă, botinele sau cizmele tale sunt acum model unicat. Spune-ne cum arată pantofii la comandă la care visezi. Alege textura pielii, forma şi înălţimea tocului, decupajele, accesoriile şi creează modelul pe care ţi-l doreşti.

LADY

Ţi-ai imaginat vreodată că o singură pereche de pantofi îţi poate oferi eleganţa, rafinamentul, extravaganţa şi confortul pe care ţi-l doreşti?
Dacă da, probabil că ai rămas doar la stadiul de imaginaţie. Dacă nu, nu-i nimic, acum ai ocazia să trăieşti această experienţă wow.
Te provocăm să fii mereu la înălţime, fără să îţi fie teamă că durerea de picioare îţi va strica cele mai frumoase clipe. Cu toc înalt şi sofisticaţi, pantofii la comandă sunt atuul tău pentru momentele în care vrei să cucereşti prin personalitate şi stil.
Fii propriul designer al pantofilor tăi! Pentru că meriţi ce e mai bun.

Cu prietenie,
Veronesse

MISTER

Să nu crezi că te-am uitat. Tu eşti mereu activ şi independent. Ţi s-ar potrivi o pereche de pantofi de calitate, moderni, din piele și lucrați manual. Pentru că ai o personalitate puternică, credem că pantofii la comandă şi s-ar potrivi cel mai bine. Personalizează-i. Culoarea și textura pielii, decupajele și accesoriile sunt modul tău de a-ți exprima stilul.

Fii propriul designer al pantofilor tăi! Pentru că meriţi ce e mai bun.

Cu prietenie,
Veronesse