Politica returnare - Veronesse

Politica returnare

Conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul încheiat la distanta sau în afara spațiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv; Clientul suportă costurile directe legate de returnarea produselor.

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta sicontractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].” 

Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugare/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc. si se transmit in scris pe mail / whatsapp sau in comanda efectuata.

Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda. 

Brides Shoes by Veronesse SRL face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezente pe site, totusi nuanta culorii produsului poate sa difere  de nuanta afisata pe site, inconvenient care nu poate fi imputat firmei noastre. Anumite detalii precum culoarea produsului (interior/exterior), cusătura, nu pot fi intotdeauna 100% identice cu imaginile prezentate in site întrucât sunt produse confecționate hand made, inconvenient care nu poate fi imputat societății noastre; Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul calculatorului  dumneavoastră și cea a produsului.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014; 

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele: 

– produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

– contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client )

– produsele returnate trebuie sa fie noi, in aceeasi stare in care au fost primite si fara urme de folosinta;

– in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale; acest lucru fiind valabil doar in cazul produselor comandate ca in imaginea de prezentare si NU in cazul produselor personalizate;

– returul pentru inlocuirea marimii se accepta o singura data si pentru un singur produs.

Brides Shoes by Veronesse SRL se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). 

Produsele vor fi returnate la Brides Shoes by Veronesse SRL adresa: Sos. Giurgiului nr 57, sector 4 Bucuresti, prin intermediul unei firme de curierat. 

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam completati formularul de mai jos:

Scrieți-ne
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva?